De laatste dagen van het kersen seizoen

Bij het ingaan van de 6de week van het kersenseizoen zijn we aanbeland bij het laatste kersenras dat geteeld wordt in onze boomgaard, de Regina. De Kordia is inmiddels helemaal op, waardoor de Regina het enige ras is wat dit seizoen nog verkrijgbaar zal zijn in de Kersenhut.

 

De Regina is een stevige en zoete kers. Van alle rassen die wij telen in onze boomgaard is de Regina het zoetst van smaak. Voor vele kersenliefhebbers is dit dan ook één van de lekkerste kersen die er is. Is dit ook uw favoriet, breng dan snel een bezoekje aan onze boomgaard aan de Kornedijk.

 

Wacht niet te lang, want in de loop van deze week, waarschijnlijk woensdag of donderdag, denken wij de laatste kersen van dit kersenseizoen te plukken. Afhankelijk van de voorraad en de drukte in de Kersenhut, verwachten wij dat donderdag of vrijdag de laatste verkoop dag zal zijn. Dus wilt u nog graag een bezoekje brengen aan onze boomgaard, wacht dan niet tot het weekend van 20 juli. Want de kans is groot dat u dan te laat bent.