De kersen zijn op

Vanochtend, vrijdag 21 juli, is de allelaatste kilo kersen van dit kersenseizoen verkocht. De boomgaard is leeg en wij gaan beginnen met het opruimen van alle spullen. Later volgt er nog een evaluatie van het kersenseizoen 2017 op deze site.

Het einde komt in zicht

Vandaag, donderdag 13 juli, zijn de laatste Kordia geplukt. Dit betekent dat er nu nog maar 1 ras aan de bomen hangt, en dat is de ReginaDeze heerlijke zoete kers zal vanaf zaterdag te koop zijn in de verkoopkraam aan de dijk. Voor de Kordia liefhebbers: kom snel nog even een kilo halen, voordat ze op zijn.

 

Dat we beginnen met het plukken van de Regina houdt ook in dat het einde van het kersenseizoen snel dichterbij komt. Voor diegene die van verder weg komt en graag nog naar de boomgaard wil komen, raden we aan om dit weekend te komen. We weten namelijk niet zeker of we genoeg kersen hebben om ook volgend weekend nog open te kunnen zijn.

 

Graag verwelkomen wij u dit weekend, of in de dagen erna, nog eenmaal voordat de kersenkraam voor het laatst dit jaar gesloten wordt.

 

Wij verkopen niet alleen kersen, maar willen onze bezoekers graag laten genieten van onze boomgaard en natuurlijk van de heerlijke kersen uit deze boomgaard. Bezoekers zijn dan ook van harte welkom om het kersengevoel in onze boomgaard te komen beleven. Loop gerust eens door de boomgaard en kijk hoe de kersen groeien en rijpen. Als het wat minder druk is, is Arie, de eigenaar, graag bereid om u alles over de kersenteelt te vertellen.

Tijdens de kersenpluk (half juni tot de derde week van juli) staan er diverse picknicktafels in de kersenboomgaard. Ga gerust even zitten, geniet van onze kersen of een lekker kopje koffie (op zondag mét onze heerlijke zelfgemaakte kersencake) en beleef het kersengevoel.......

Groepen

Diverse bloesem-, fiets-, auto- en andere tochten komen over de dijk langs de kersenboomgaard aan de Kornedijk tussen Buurmalsen en Buren. Voor groepen kunnen wij een rondleiding door de boomgaard verzorgen. Wel graag even van tevoren afspreken, zodat wij kunnen zorgen dat de koffie klaar staat en er iemand aanwezig is voor deskundige uitleg. Een bezoek aan de kersenboomgaard is ook buiten het oogstseizoen, bijvoorbeeld in de bloei, mogelijk.

Bel of eMail voor mogelijkheden en prijzen.

Excursie1Excursie2

Excursie3Excursie4